Gucci Intense Oudparfemska voda uniseks

Gucci Intense Oud parfemska voda uniseks
Gucci Intense Oud parfemska voda uniseks
90 ml
539,00kn

Kod: GUC1893 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 25. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 29. 09. 2020.

Opis parfema Gucci Intense Oud
Sastav

Kad god poželite dozu luksuza uz mrvicu raskoši, tu je uniseks parfemska voda Gucci Intense Oud. Bogat miris ovog parfema prekrasno dopunjuje elegantne muškarce i žene. Prepustite se njegovoj privlačnoj mirisnoj kompoziciji, pred kojom ćete pokleknuti već pri prvom udahu.

  • intenzivni orijentalni miris
  • za žene s istančanim ukusom
  • za večernje prilike i hladnije vrijeme

Sastav mirisa:
Intense Oud savršeno kombinira vrlo senzualne i očaravajuće sastojke. Kožne note se nježno isprepliću s toplim drvenastim notama, jantarom i različitim vrstama tamjana. Cijelu kompoziciju prožimaju nepogrešive note drveta agar („oud”), poznatog u svijetu parfema kao skupocjenog i cijenjenog sastojak.

Sastav

Sadržaj
drvene note, tamjan, olibanum, drvo agara, jantar, koža
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Intense Oud