Gucci Guilty Intenseparfemska voda za žene

6×
Gucci Guilty Intense parfemska voda za žene
Gucci Guilty Intense parfemska voda za žene
Besplatna dostava
75 ml
462,50kn

Kod: GUC0094 | Dostupno
1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
srijeda 09. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 11. 12. 2020.

Opis parfema Gucci Guilty Intense
Sastav

Nemojte dopustiti da vas ograničavaju zahtjevi okoline! Na putu prema ostvarenju vaših želja pratit će vas nezamjenjiva parfemska voda Gucci Guilty Intense. Ovaj parfem je kreiran za snažnu i neovisnu ženu, koja zna što želi i pristaje samo na najbolje, a ova mirisna kompozicija to definitivno jest.

  • intenzivan orijentalno-cvjetni parfem
  • za modernu samopouzdanu ženu
  • pogodan prvenstveno za večer i posebne prilike

Sastav mirisa
Već u samom uvodu, vašu će pažnju zaokupiti pomalo pikantne i iznenađujuće slatke note ružičastog papra i sočne mandarine. Srce mirisa otvaraju cvjetne note predvođene opojnim jorgovanom. Mirisna kompozicija stoji na slatko-drvenastoj bazi od začinskog jantara i pačulija.

Priča o mirisu
Guilty Intense je intenzivnija verzija svoje uspješne prethodnice - senzualne orijentalno-cvjetne toaletne vode Guilty iz 2010. Za parfem koji je svjetlo dana ugledao 2011. zaslužan je parfumerski majstor Aurelien Gurichard.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina, papar
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
heliotrop, ljubičica, jorgovan
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
pačuli, jantar
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Guilty Intense6