Escentric Molecules Molecule 01 toaletna voda uniseks

27×
Escentric Molecules Molecule 01 toaletna voda uniseks
Escentric Molecules Molecule 01 toaletna voda uniseks
Preporučena maloprodajna cijena
939,00kn

Uštedite 29%
100 ml
662,00kn

Kod: ECN0052 | Dostupno
1
Laserom ugravirajte na proizvod kratki natpis i napravite jedinstveni poklon.
Poklon za vas
Upišite kod notino15 u košaricu i ostvarite 15 % popusta na svoj omiljeni parfem. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
srijeda 23. 06. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 25. 06. 2021.

Opis Escentric Molecules Molecule 01
Sastav

Radoznali ste i volite eksperimentirati? Toaletna voda Escentric Molecules Molecule 01 je upravo za vas. Njezina će mirisna kompozicija sigurno obradovati sve ljubitelje drvenastih mirisa koji imaju šire vidike od ostalih i žele uživati u jedinstvenom doživljaju.

  • drvenasti mošusni parfem za žene i muškarce  
  • za ljubitelje originalnosti i noviteta
  • za dan i večer tijekom cijele godine

Sastav mirisa
Posebnost parfema brenda Escentric Molecules temelji se na činjenici da uvijek dolaze u paru, gdje je jedan parfem sinteza različitih sastojaka (onako kako većina ljudi razumije koncept proizvodnje parfema), dok drugi odaje priznanje jednoj noti (aromatičnoj molekuli) koja određuje karakter spomenute sinteze. U slučaju Escentric Molecules Molecule 01, riječ je o sastojku „Iso E Super“, s blagim drvenastim mirisom i jedinstvenim odlikama koje parfemima daju dubinu i baršunasti dojam.

Iso E Super® je naziv zaštitnog znaka aromatične kemijske tvari. Escentric Molecules Molecule 01 se sastoji samo od tog jednog jedinog sastojka. Korisnik mirisa Molecule 01 će osjetiti ugodnu i blagu baršunasto-drvenastu notu i miris ove jedinstvene toaletne vode pružit će mu dojam privlačnog svjetla s neobično snažnim djelovanjem na sve u blizini. Sam autor parfema Geza Schoen rekao je da je djelovanje Escentric Molecules Molecule 01 gotovo feromonsko.

Priča o mirisu
Njemački brend niche parfema Escentric Molecules osnovan je 2006. Geza Schoen je odlučio izaći na tržište s konceptom provokativne reakcije na način na koji se danas stvaraju i prodaju parfemi. Njegova je ideja demistificiranje cijelog procesa. Svaki od parfema Escentric Molecules je jednostavno neobičan i provokativan.

Sastav

Sadržaj
Iso E Super
Vrsta mirisa
drveni

Napisali smo o Escentric Molecules Molecule 01
Članci

O brendu Escentric Molecules

Parfemi Escentric Molecules su 2006. godine, nakon prvog predstavljanja tržištu, preko noći postali apsolutan svjetski fenomen. Njihov uspjeh leži u apsolutno jedinstvenom sastavu koji je često izgrađen na dominaciji samo jedne jedine mirisne tvari. Upravo ovakav minimalizam čini mirise Escentric Molecules prilično neuobičajenim.

Escentric Molecules veliča proizvodnju parfema kao umjetnost kemije. Aroma molekula Iso E Super, ključan sastojak ovih niche parfema, nastala je u laboratorijima davne 1973. godine.

Međutim, svijet proizvodnje parfema ju je zaobilazio sve dok ju prvi put nije potpuno izdvojio berlinski proizvođač parfema Geza Schoen. Kreirao je dva mirisa - Escentric Molecules Molecule 01 i Escentric Molecules Molecule 02 - koje povezuje upravo ova vrlo posebna mirisna tvar.

Niche parfemi Escentric Molecules imaju dugotrajnu izdržljivost, te su idealni za svakoga tko rado traži ekstravagantne i originalne stvari. Njihov neobičan miris na svakoj će koži čarolijom stvoriti nezaboravnu priču.

Ocjena Escentric Molecules Molecule 0127