Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks

4×
Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks
Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks
Besplatna dostava
100 ml
877,00kn

Kod: ECN0053 | Dostupno
1
Poklon za vas
Odaberite torbu za plažu ili staklenu bocu za vodu u košarici uz kupnju iznad 300 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
utorak 03. 08. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 06. 08. 2021.

Opis Escentric Molecules Escentric 02
Sastav

Počnite živjeti onako kako ste oduvijek željeli. Ne obraćajte pažnju na to što drugi misle. Ne gledajte unatrag. Uniseks toaletna voda Escentric Molecules Escentric 02 je kao stvorena za sve koji se ne obaziru na ograničenja. Njezina će mirisna kompozicija odgovarati i muškarcima i ženama jer u svijetu niche parfema granice ne postoje.

  • postmoderan parfem zasnovan na modernoj sintetici
  • drvenast i jantaran, a opet lagan
  • divno izražajan za toplog vremena

Sastav mirisa
Miris Escentric 02 sadrži najvišu moguću koncentraciju ambroksana (13,5 %), sintetičke molekule s mirisom sličnim ambergrisu. Pomiješana je s hedioneom, zelenom, jasminastom molekulom, koja ga čini osvježavajućim poput džina s tonikom. Suho drvenasti i blistavi karakter mirisu daje Iso E Super, molekula koja miriše na zašiljene olovke.

Priča o mirisu
Njemački brend niche parfema Escentric Molecules osnovan je 2006. Geza Schoen je odlučio izaći na tržište s provokativnim konceptom, koji predstavlja izazov načinu na koji se danas stvaraju i prodaju parfemi. Njegova zamisao je demistificiranje čitavog procesa. Zato je svaki od parfema brenda Escentric Molecules apsolutno originalan i provokativan. 

Sastav

Sadržaj
jasmin, ambroksan, Iso E Super
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Escentric Molecules

Parfemi Escentric Molecules su 2006. godine, nakon prvog predstavljanja tržištu, preko noći postali apsolutan svjetski fenomen. Njihov uspjeh leži u apsolutno jedinstvenom sastavu koji je često izgrađen na dominaciji samo jedne jedine mirisne tvari. Upravo ovakav minimalizam čini mirise Escentric Molecules prilično neuobičajenim.

Escentric Molecules veliča proizvodnju parfema kao umjetnost kemije. Aroma molekula Iso E Super, ključan sastojak ovih niche parfema, nastala je u laboratorijima davne 1973. godine.

Međutim, svijet proizvodnje parfema ju je zaobilazio sve dok ju prvi put nije potpuno izdvojio berlinski proizvođač parfema Geza Schoen. Kreirao je dva mirisa - Escentric Molecules Molecule 01 i Escentric Molecules Molecule 02 - koje povezuje upravo ova vrlo posebna mirisna tvar.

Niche parfemi Escentric Molecules imaju dugotrajnu izdržljivost, te su idealni za svakoga tko rado traži ekstravagantne i originalne stvari. Njihov neobičan miris na svakoj će koži čarolijom stvoriti nezaboravnu priču.

Ocjena Escentric Molecules Escentric 024