Dior J'adore mirisi za kosu za žene

 • Dior J'adore mirisi za kosu za žene
 • Dior J'adore mirisi za kosu za žene 1
 • Dior J'adore mirisi za kosu za žene 2
 • Dior J'adore mirisi za kosu za žene 3
 • Dior J'adore mirisi za kosu za žene 4
   više

  Varijante Dior J'adore

  • Dior J'adore mirisi za kosu za žene 30 ml mirisi za kosu za žene 30 ml  

   Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju.

   Kod: CHD2022

  Gore

  Opis parfema Dior J'adore

  Ocjena

  Izgled flakona

  Trajnost mirisa

  Intezitet

  Ukupni dojam

  Sadržaj

  Sadržaj

  juzu, galska ruža, jasmin

  Miris za kosu Dior J'adore je odličan dodatak parfemu iz iste kolekcije. Vrlo je nježan za kosu, stoga ga možete ga koristiti i više puta tijekom dana.

  Gore

  O brandu Dior

  Dior – besmrtni simbol elegancije, savršenstva i luksuza Jedan od naprosto najekskluzivnijih francuskih brandova osnovao je 1946. godine slavni kreator Christian Dior. Danas se u ponudu ovog branda ubraja prestižna moda, roba od kože, modni dodaci, obuća, nakit, satovi, parfemi i kozmetika.

  Christian Dior se rodio na samom početku 20. stoljeća u Normandiji u obitelji trgovca gnojivom. Prije smrti 1957. godine, na mnogo godina postao je jedan od najutjecajnijih svjetskih modnih kreatora, studirao je međunarodne odnose i diplomaciju, a zarađivao je kao galerist. Odmah nakon rata je osnovao svoju prvu modnu kuću u Parizu, brzo se proslavio revolucijom koju je izvršio u odijevanju za žene (legendarni „New Look“).

  U svijet mirisa je brand Dior ušao 1947. godine i to parfemom Miss Dior, koji je naziv dobio po Christianovoj sestri Catherine. Danas ovaj brand ima više od 150 mirisa na kojima je radio veliki broj majstora parfumerije najzvučnijih imena.

  Od revijskih pista, preko vrhunskih proizvoda njege za lice pa preko vječnih i bezvremenskih parfema – Christian Dior je svijet ljepote obogatio s mnogo luksuznih, trendovski karakterističnih i uvijek modernih proizvoda.

  Gore

  Ocjena Dior J'adore

  Što o Dior J'adore mislite vi?

  Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


  Ocjena *

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "


  Slanjem potvrđujete suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu obrade i prikaza vrednovanja proizvoda društva Notino s.r.o. Svoju suglasnost imate pravo opozvati. Više informacija pronaći ćete u Načelima o obradi osobnih podataka.

  Menu