O brendu Darphin

Dermokozmetika Darphin spaja prirodne, ekološki dobivene sirovine s najmodernijim znanstvenim i tehnološkim metodama proizvodnje. Ona prati suvremene trendove, inspirirajući se istovremeno francuskom poviješću. Naime, u djelovanju biljnih seruma, esencijalnih ulja i zaštitnih krema uživala je još Marija Antoinetta. U proizvodima Darphin svi navedeni sastojci djeluju u sinergiji, stoga se njihov trodimenzionalni koncept u proizvodnji neprestano poboljšava i usavršava.

 

„Ženino lice je zrcalo u kojem se ogleda njezin život,” smatra Pierre Darphin. Botaničar, dermatolog, kinezioterapeut, majstor koji potpisuje recepture te ujedno osnivač ovog luksuznog brenda pariške kozmetike. Priuštite i vi svojoj koži individualiziranu Darphin njegu sa snagom čistih biljnih esencija koje će vam pomoći da ostvarite još ljepše „ja”.

Što najviše muči vašu kožu? Koji tip kože imate? Kakav izgled želite postići? Kozmetika Darphin uzima u obzir sve pokazatelje, poput dobi, klime, prehrane i načina života, kako bi odredila potpuno personalizirani program njege. Zahvaljujući ispravnoj kombinaciji 3 proizvoda - seruma, aromatične njege i kreme - Darphin vam nudi zaista individualna rješenja. Njihovi će vas proizvodi osvojiti svojom djelotvornošću, ali i ugodnim teksturama i nježnim mirisima koji stvaraju osjećaje ugode i spokoja.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji