Preskočite na glavni sadržaj

Darphin

Darphin

Iznimno učinkovita njega lica branda Darphin spaja prirodne recepture i jedinstvene masaže koje lako možete uključiti u redovitu rutinu njege. Njihova kombinacija daje vidljive rezultate i čini kožu prekrasnom.
 
Pierre Darphin bio je botaničar, kineziterapeut i majstor u osmišljavanju receptura. Postavio si je zahtjevan cilj – pronaći najčišće i najkoncentriranije prirodne esencije. Njihovu je snagu želio iskoristiti za kreiranje proizvoda za njegu lica, koji će imati vidljivi učinak već u trenutku stapanja s kožom. To mu je i pošlo za rukom te je osmislio proizvode koji su koži pružali potrebne hranjive tvari.
 
No Darphin je išao još dalje. Iskoristio je svoje znanje o načinu funkcioniranja mišićnih i koštanih struktura. Znao je da utječu na cirkulaciju krvi i stoga je osmislio jedinstvenu tehniku kinezioloških masaža mišića lica, koje pomlađuju i poboljšavaju djelovanje nanesenih proizvoda za njegu.
 
Kozmetika branda Darphin i danas sadrži iznimno učinkovite i potpuno prirodne recepture. Jedna od najpopularnijih linija branda, Darphin Intral, namijenjena je osjetljivoj koži. Osobe sa suhom kožom najčešće biraju kremu Darphin Hydraskin Light iz kolekcije Darphin Hydraskin. Proizvode za njegu lica branda Darphin nadopunjuje i niz potpuno prirodnih ulja za sve tipove kože, koja usto i prekrasno mirišu.

cijeli tekst sakriti tekst