Curaprox Black is White

kozmetički set I.

1×
Curaprox Black is White kozmetički set I.
Curaprox Black is White kozmetički set I.
Curaprox Black is White kozmetički set I.
kozmetički set I.
165,90kn

Kod: CUR0292 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Whitening Toothpaste with Charcoal and Hydroxyapatite 90 ml + Toothbrush 5460 Ultra Soft

kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 27. 03. 2019.
Curaprox Black is White
kozmetički set I. | 165,90kn

Osobine

Tip seta
Kozmetički set

O brandu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.