Curaprox 3960 Super Softčetkice za zube

Curaprox 3960 Super Soft četkice za zube 3 kom
Curaprox 3960 Super Soft četkice za zube 3 kom
varijante boja 3 kom
91,50kn

Kod: CUR02168 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 29. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 01. 10. 2020.

Opis proizvoda Curaprox 3960 Super Soft

Doista temeljito pranje zubi koje čuva vaše desni. Četkica za zube Curaprox Toothbrush 3960 Super Soft dizajnirana je tako da prilikom pranja možete koristiti pritisak bez straha od iritacije desni.

Fleksibilna glava četkice opremljena je s 3960 vlakana CUREN®, koja jamče učinkovito uklanjanje zubnog plaka. Sva vlakna su iste duljine, a zahvaljujući zaobljenim vrhovima ne oštećuju zubnu caklinu i desni. Osmerokutna drška četkice odlično leži u ruci, omogućavajući još lakše čišćenje zuba pod optimalnim kutom.

Karakteristike:

  • nježno uklanja plak i iz prostora između zuba i desni
  • patentirana vlakna CUREN® promjera 0,12 mm ne gube čvrstoću ni nakon namakanja
  • fleksibilna i lagano nakošena glava lako dopire i do teže dostupnih mjesta
  • smanjuje rizik od oštećenja desni
  • udobno leži u ruci zahvaljujući ergonomskom obliku

Način upotrebe:
Na vlažnu četkicu nanesite malu količinu paste. Laganim kružnim pokretima očistite zube sa svih strana. Na kraju isperite usta vodom.

O brendu Curaprox

Curaprox – švicarska preciznost u dentalnoj njezi Curaprox je brand vrhunskih uređaja za higijenu zuba koju je razvila švicarska tvrtka, pionir u oblasti oralnog zdravlja i individualne preventivne njege.

Ručne četkice za zube Curaprox nemaju uobičajena najlonska vlakna, već patentirana CUREN® vlakna koja su nevjerojatno blaga i nježna. Zahvaljujući finoći vlakana ove su četkice atraumatične, odnosno ne postoji rizik od povrede prilikom uporabe, gustoća vlakana osigurava najvišu učinkovitost, mala, kompaktna i blago kosa glavica četkice omogućava lagani pristup svim mjestima koje je potrebno očistiti, a osmokutno držalo osigurava pravi kut držanja četkice prilikom pranja zuba.

Međuzubne četkice Curaprox kombiniraju ultra blaga patentirana vlakna s tankom kirurškom žicom. Detaljno će tako očistiti i cijeli međuzubni prostor bez rizika od oštećenja desnih. Curaden također misli i na sigurnost kod djece, to su četkice za djecu CURAkid savršeni i nježni uređaji za prvu higijenu usta kod beba i male djece, a oralna higijena je uz njih zabavna i ugodna.

Cilj branda Curaprox je da zube održava zdravima tijekom cijeloga života.

Ocjena Curaprox 3960 Super Soft