Preskočite na glavni sadržaj

Cremo

O Cremo

Nevjerojatne performanse, prvorazredan sastav i fantastični rezultati. Brand njegujućih proizvoda za muškarce koji žele dobro izgledati i jednako dobro se osjećati. Za muškarce koji od svojih kozmetičkih proizvoda očekuju više i koji njegu svojeg tijela i lica shvaćaju kao način na koji mogu izraziti svoju osobnost i povećati svoje samopouzdanje.

 

Mi moramo biti najbolji da biste se vi mogli osjećati najbolje, to je geslo kalifornijskog branda Cremo. Cremo Company je kozmetička tvrtka proizašla iz poštivanja tradicije. Kombinira svakodnevnu autentičnost i visokoučinkovite sastojke s luksuznom njegom lica i tijela kako bi svojim klijentima uvijek pružila savršeno iskustvo.

Tvrtka Cremo osnovana je 2005. Svoj uspjeh temeljila je na jednom jedinom proizvodu – kremi za brijanje. Osnivač branda dobio je zadatak stvoriti najbolju kremu za brijanje, savršeni proizvod, koji neće samo odlično obavljati svoju funkciju, nego i biti svima dostupan. Tako je rođen brand Cremo. Danas tvrtka Cremo nudi proizvode za cjelovitu njegu lica i tijela muškaraca s jednakim naglaskom na rezultate, kvalitetu i detalje kao prvog dana.

Otkrijte svijet luksuzne kozmetike i pretvorite svoju svakodnevnu njegujuću rutinu u ritual kojem ćete se veseliti. Krema za brijanje Cremo Shave Cream osigurat će vam savršeno glatko brijanje, a ako puštate bradu, ulje Cremo Beard Oil pružit će joj svu potrebnu njegu. Vaše tijelo i duh osvježit će energetski gel za tuširanje Cremo Reserve Collection Palo Santo, a za kosu će se pobrinuti osvježavajući šampon Cremo Citrus & Mint Leaf 2in1 Cooling Shampoo.

 

 

cijeli tekst sakriti tekst