Preskočite na glavni sadržaj
CLEAN Reserve Warm Cotton parfemska voda za žene
CLEAN Reserve Warm Cotton parfemska voda za žene
CLEAN Reserve Warm Cotton parfemska voda za žene
Glava
aldehidi, vodeni tonovi, đumbir
Srce
cvjetni tonovi, metvica, papar
Baza
mošus, vetiver, tamjan
Vrsta mirisacvjetni, aldehidna

Volite onaj ugodan, čist miris svježe opranih pamučnih plahti? Parfemska voda za žene CLEAN Reserve Warm Cotton Reserve Blend nudi vrhunsku udobnost ovog poznatog, a  opet neočekivanog osjećaja. Prozračnost i oštrina gornjih nota prožeta je pamučnim mošusom, pa je miris istovremeno nevjerojatno svjež i mek. 

Nakon što ste otkrili CLEAN Reserve Warm Cotton možete cijelog dana uživati u posebnom osjećaju koji budi ova pamučna harmonija.

  • svjež, čist i ugodan miris koji budi osjećaj udobnosti
  • isprepliće oštre, prozračne note s toplinom mošusa
  • nadahnut svježe opranim pamučnim plahtama

Sastav mirisa
Pripremite se na ugodan nalet svježine koji se otvara benzoinom aldehida, đumbirom i ultra-svježim vodenim akordom. Ovaj će se svježi uvod dopuniti ništa manje prozračnom zelenom mentom, paprom i cvjetnim akordom, koji će meko pasti na bazu pamučnog mošusa, tamjana i vetivera.

Priča o mirisu
Čistoća i svježina ovog mirisa očituje se i u njegovim ekološkim i etičkim standardima.

Poklopac iz od španjolskog drva dobivenog iz održivih izvora, staklo proizvedeno uz pomoć održive solarne energije, sastojci mirisa dobiveni na ekološki način te baza mirisa od kukuruznog alkohola kao i odgovorno papirnato pakiranje su tek početak ove održive priče. 

Svježa nota bezoina iz Laosa je, naime, dobivena iz smole uzgojene lokalnim stanovništvom na tradicionalan, održiv i prije svega fair način. Tako su podržani dugoročni planovi i inicijative održivog razvoja ove egzotične zemlje.

CLEANReserve Warm Cotton parfemska voda za žene

1×
50 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: CLN01466