MY UV PATCH: Zaštitite se od UV zračenja

uvpatch 2

Sparno ljeto je već tu, a vi jedva čekate sunčane dane na plaži? Prije nego što izložite svoje tijelo sunčanim zrakama zaštitite se od opeklina i oštećenja kože. Zahvaljujući UV PATCH senzoru za kožu s aplikacijom u smartphone-u, ovog ljeta ćete sunčanje imati pod kontrolom. 

Rak? Ne, hvala

Broj oboljelih od melanoma je u stalnom porastu i to je jedan od tumora s najvećom ekspanzijom u posljednjih nekoliko godina. Godišnje povećanje broja oboljelih je 7%. Svako sunčanje bez zaštite dramatično povećava mogućnost da ova smrtonosna bolest se pojavi i kod Vas! Ono što se podrazumijeva je da biste prilikom sunčanja morali biti dobro zaštićeni s proizvodima s UV filterima. La Roche-Posay ovog ljeta pomjera granice u zaštiti kože od UV zračenja. Zahvaljujući jedinstvenom senzoru UV PATCH ćete znati točno kada trebate upotrijebiti kremu za sunčanje, koji UV faktor je za Vas najbolji ili kada je najbolje u potpunosti izbjegavati sunčanje.

uvpatch 3

Što je to UV PATCH?

Vrlo tanki flaster u obliku srca plavo-bijele boje, koji Vam ne dozvoljava zaboraviti na zaštitu od opasnog UVA i UVB zračenja. UV PATCH je pametni senzor koji možete nositi nalijepljeno na koži i nekoliko dana, a koji će Vas svojom promjenom boje upozoriti na opasnost. Čim flaster promijeni boju, aplikacija na vašem telefonu Vam preporuči na koji način je kožu najbolje zaštititi. Senzor će točno izmjeriti UVA zračenje, a nakon toga i UVB zračenje. UV PATCH je Vaš osobni flaster koji uzima u obzir Vaš jedinstveni tip kože, jačinu zračenja u danom vremenu i mjestu.             

Više informacija o UV PATCH senzoru i UV PATCH aplikaciji ćete naći OVDJE

uvpatch 1

Štiti Vaše najveće blago

Dosta djece putuje na more već kao male bebe. Iako je na moru sunce jače, ne bismo trebali zanemariti zaštitu od sunca i u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Velika većina roditelja koristi kvalitetna sredstva za sunčanje namijenjena osjetljivoj koži djece. Ipak često zbog drugih ljetnih radosti (beskrajno građenje utvrda na pijesku, spremanje užine, igranja s loptom) zaboravimo ponovno dijete namazati. Zato je La Roche-Posay, UV PATCH testirao i na dječjoj koži. Tako se možete posvetiti zabavi, a u isto vrijeme biti sigurni da će Vaše blago biti zaštićeno. Čak i ako se umori na plaži, dijete možete zabaviti edukativnim igrama u aplikaciji MY UV PATCH.

uvpatch 4

Kreme uz UV PATCH

Prilikom uporabe naljepnice i aplikacije, svakako je preporučena odgovarajuća zaštita od sunca, stoga je MY UV PATCH dostupan u prodaji s odabranim proizvodima Anthelios za odrasle i djecu:

ANTHELIOS XL SPF 50 osigurava vrlo visoku zaštitu za lice i tijelo (PPD 34) i sadrži sustav filtara MEXOPLEX®, posebno namijenjen koži osjetljivoj na sunce. Nudi visoku učinkovitost protiv UVB- i UVA-zraka u minimalističkoj formuli koju koža vrlo dobro podnosi. Učinkovitost su potvrdile 24 kliničke studije.

ANTHELIOS DERMO PEDIATRICS SPF 50 mlijeko ima vrlo visoku, foto-stabilnu UVA/UVB zaštitu širokog spektra i jamči optimalnu zaštitu protiv UVA zraka (strožu čak od europskih preporuka) zahvaljujući patentiranom sustavu filtara u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay, koja djeluje smirujuće i antioksidantno. Osjetljiva dječja koža je zaštićena od opeklina i oštećenja stanica zbog utjecaja UV zraka.

 

Aplikaciju preuzmite brzo i sigurno u App Store i Google Play.