Savjeti za odabir parfema za horoskopski znak Djevica

Savjeti za horoskopski znak Djevica

 

znameni Panny

 

Djevica je šesti znak horoskopa, pod utjecajem je zemljanog elementa. Zahvaljujući njemu prije svega, uglavnom veoma dobro se orijentiraju u praktičnim stvarima. Vrijedni su i u bilo kojoj oblasti se mogu osloniti na analitičke vještine. To važi ne samo za profesionalnu, već i za osobnu sferu. S tim u vezi je i povećana potreba za održavanjem reda. Djela rođenih u ovom znaku su pod jakim utjecajem razuma.

Ni Djevice međutim nisu pošteđene slabih točaka. Ako čovjek rođen u ovom znaku ne savlada svoj visoki smisao za detalj, može postati ekstremna cjepidlaka. Okolina gleda vrlo negativno na ovakvo ponašanje. Štoviše, danom čovjeku potom nedostaje sposobnost procjene onoga što je zaista važno i onoga čime se nema smisla dublje baviti. Drugi osnovni problem s kojim se Djevice mogu susresti je nisko samopouzdanje.

 

znameni Panny 2

 

Iz toga jasno proizlazi da se i Djevice mogu fokusirati na razvijanje pozitivnih strana svoga znaka. Naravno, važi da problematične osobine valja razumjeti, ovladati i savladati. Svemu tome mogu pomoći razni postupci i pomagala. Jedan od njih je nesumnjivo i uporaba odgovarajućeg parfema. Zapravo i miris nosi određenu energiju koja čovjeku može pomoći.

Savjeti za odabir parfema za žene rođene u znaku Djevice

Većina žena rođenih u znaku Djevice ima veoma razvijen smisao za detalj, što sa sobom nosi određenu zahtjevnost. Ako ste sigurni sami u sebe, baš za zahtjevne žene tu je parfem Burberry Body. Riječ je o mirisu koji se može koristiti u svakoj prilici. Dakle, ne samo tijekom dana, već i prilikom večernjih društvenih aktivnosti. Svakako nije slučajnost što brand Burberry voli britanska kraljevska porodica.

 

znameni Panny 3

 

Ako vas ponekad „grize“ mala nesigurnost zbog nižeg samopouzdanja, onda biste trebali isprobati parfem Hugo Boss Deep Red. Njegova esencija u vama će probuditi radost i optimizam. Ove osobine bit će u harmoniji i s ostalim karakteristikama parfema koji je podrška samopouzdanju svake žene. Zahvaljujući njegovoj esenciji neće vam nedostajati ni čulni doživljaji. Miris sadrži crni ribiz, freziju, krušku, crvenu naranču, vaniliju i đumbir.

Savjeti za odabir parfema za muškarce rođene u znaku Djevice

Kao što smo već spomenuli, znak Djevica pripada zemljanom elementu. Zato bi vam mogao „sjesti“ uniseks parfem Calvin Klein CK Be. Na njegovu vezu sa zemljanim elementom već ukazuje crna boja bočice, kao i njen elegantan izgled. Sve pojačava miris drveta čija esencija je originalna i veoma prijatna. Veliki plus parfema je njegova veoma duga postojanost. Uporaba ovog mirisa produžit će vam osjećaj mladosti i podržat će vašu osobnost.

 

znameni Panny 4

 

Svima rođenima u znaku Djevice sigurno će doprinijeti da nekada prožive trenutke potpune opuštenosti, strasti i maksimalne energije bez zadrške. Tomu svemu može doprinijeti parfem  Antonio Banderas Blue Seduction. Španjolski glumac u mnogim filmovima igra uspješnog zavodnika. Zato ne treba čuditi što esencija parfema podržava seksepil i muževnost. Miris sadrži crni ribiz, lubenicu, metvicu, muškatni oraščić, sivi amber, drvo, kapućino i zelenu jabuku.