Preskočite na glavni sadržaj

Chopard

Chopard

Ovi su parfemi dragocjeni, sofisticirani i elegantni, poput dragulja ili luksuznih satova. Prestižni brand Chopard unosi švicarsku kvalitetu i tradiciju u svijet parfema za žene i muškarce. Prvobitno obiteljski posao vezan uz nakit i satove, još uvijek čuva svoje korijene – svaki njihov parfem ekskluzivan je mirisni dragulj u bočici koja podsjeća na dragi kamen, stoga će krasiti ne samo vas, već i vaš toaletni stolić.

Brand Chopard nastao je još 1860., kada je švicarski urar Louis-Ulysse Chopard počeo proizvoditi džepne satove visoke preciznosti. Šezdesetih godina prošlog stoljeća njegov je unuk Paul-André Chopard prodao tvrtku njemačkom draguljaru Karlu Scheufeleu III., koji se sa svojom obitelji pobrinuo za širenje branda. Njegova kći Caroline Scheufele odlučila je 1986. spojiti drago kamenje i parfeme, pa je tako svjetlo dana ugledao Chopard Happy Diamonds, inspiriran dijamantom u 18-karatnom zlatu. Nakon tog debija uslijedili su brojni ekskluzivni parfemi.

Među svjetski poznate parfeme ubraja se, primjerice, parfemska voda za žene Chopard Cašmir, koja je 1992. upotpunila istoimenu kolekciju nakita. Vrlo je popularan i Chopard Wish, parfem u elegantnom flakonu u obliku izbrušenog dijamanta. Parfem za muškarce Chopard Mille Miglia inspiriran je jednom od najstarijih utrka klasičnih i vintage automobila. Od 1998. brand Chopard krasi i zvijezde filmskog festivala u Cannesu. I vi ćete se osjećati kao na crvenom tepihu zahvaljujući mirisnim draguljima kao što su parfemi Chopard Oud Malaki za muškarce i Chopard Love Chopard, Chopard Brilliant Wish ili Chopard Happy Spirit za žene.

 

cijeli tekst sakriti tekst