Preskočite na glavni sadržaj

Caudalie

O brendu Caudalie

Maksimalno iskoristite bogate učinke grožđa. Kozmetika Caudalie skriva u sebi ljepotu suncem okupanih francuskih vinograda. Njezin je ključni sastojak najsnažniji antioksidans na svijetu – ekstrakt sjemenki grožđa koji učinkovito djeluje protiv znakova starenja kože. 

 

Brend Caudalie svjetlo dana ugledao je 1993. zahvaljujući sudbonosnom susretu supružnika Mathilde i Bertranda Thomasa s profesorom Josephom Vercauterenom. On im je predstavio učvršćujuće, pomlađujuće i zaštitne učinke ovog jedinstvenog ploda i od tada Caudalie na tržište redovito lansira učinkovite proizvode. Svaki je originalan, ali jedna im je stvar zajednička – kozmetika Caudalie uvijek ima prirodan sastav koji je nježan prema koži i pažljiv prema prirodi.

Isprobajte proizvode brenda Caudalie na vlastitoj koži. Kultni proizvod poput Caudalie Beauty Elixira, zbog široke primjene na području njege kože, obožava velik broj zvijezda, vizažista i ljubitelja kozmetike diljem svijeta. Pažnje su vrijedni i piling Caudalie Cleaners&Toners te maska Caudalie Masks&Scrubs. Što god izabrali, možete biti sigurni da će kozmetika Caudalie svakodnevnu njegu pretvoriti u jedinstven, opuštajući doživljaj.

cijeli tekst sakriti tekst