Calvin Klein Obsession for Men balzam poslije brijanja za muškarce

Calvin Klein Obsession for Men balzam poslije brijanja za muškarce
Calvin Klein Obsession for Men balzam poslije brijanja za muškarce
150 ml

Kod: CAK0272 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis parfema Calvin Klein Obsession for Men
Sastav

Ublažava iritaciju nakon brijanja, pruža koži ugodan miris, a istovremeno savršeno nadopunjuje miris iz iste kolekcije. Njega nakon brijanja Calvin Klein Obsession for Men kao stvorena je za modernog muškarca koji vodi brigu o sebi.

Svojstva:

  • hidratizira i ne isušuje kožu
  • daje koži ugodan miris
  • nadopunjuje parfem iz iste linije

Sastav

Tekstura
balzam

O brendu Calvin Klein

Brand je osnovao Calvin Klein skupa sa svojim poslovnim partnerom, Barryjem Schwartzom, 1968. godine. Osamdesetih godina Calvin Klein je, prišivši svoje ime na zadnji džep hlača, od najobičnijih traperica stvorio dizajnerski detalj za svaki ormar.

Čiste linije i jednostavan stil Calvin Kleina su legendarne. Isto vrijedi i za parfeme Calvin Klein koji su postali antologijski ne samo zbog svoje nezamjenjive mirisne kompozicije, već i zbog savršenog dizajna.
Prvi mirisi nastali su krajem 70-ih godina i za mnoge su i danas zrcalom duha desetljeća u kojem su nastali.

Početkom 90-ih godina tržištu su predstavljeni revolucionarni mirisi Obsession i Eternity koji su postali legende i tako definitivno utvrdili poziciju Calvina Kleina u svijetu parfema. Mirisi Calvin Klein nastaju u suradnji s vodećim proizvođačima parfema iz cijeloga svijeta i pod pokroviteljstvom su jedne od najvećih vodećih kozmetičkih kompanija Coty.

Ocjena Calvin Klein Obsession for Men