BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTEuvijač za trostruke kovrče za kosu

1×
BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE uvijač za trostruke kovrče za kosu
BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE uvijač za trostruke kovrče za kosu
BAB2369TTE

Kod: BBL1616 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis proizvoda BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE
Osobine

Uvijač za kosu BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.

Svojstva:

  • funkcija ionizacije
  • uvija kosu bez natezanja i kidanja
  • brzo se zagrijava

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute za uporabu.

Osobine

Tip punjenja
kabelski

O brendu BaByliss PRO

BaByliss Pro je francuski brand koji se bavi proizvodnjom vrhunskih električnih aparata za uređivanje kose. Brand je osnovan šezdesetih godina prošloga stoljeća kada je slavni pariški frizer, René Lelièvre, u svom frizerskom salonu u blizini Eiffelovog tornja napravio prvi električni uvijač za kosu.

Uređaji BaByliss Pro mogu se upotrebljavati u profesionalnom svijetu, ali i za uređivanje frizure doma. Brand BaByliss Pro u svom širokom asortimanu proizvoda nudi mnogobrojne tipove glačala za kosu, uvijača, aparata za šišanje, sušila i specijalnih preparata za kosu koji su izuzetni svojim kvalitetnim izgledom i jedinstvenim funkcijama.

Uređaji BaByliss Pro su neobično učinkoviti i blagi prema kosi. Zahvaljujući ovim i mnogim drugim osobinama osvojili su povjerenje korisnika diljem svijeta.

Ocjena BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE