Avon True Colourbrončane perle za lice

5×
Avon True Colour brončane perle za lice
Avon True Colour brončane perle za lice
nijansa Cool 22 g
37,90kn

  • Avon True Colour brončane perle za lice
  • Avon True Colour brončane perle za lice
Kod: AVO5140 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 29. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 01. 10. 2020.

Opis proizvoda Avon True Colour

Rumenilo Avon True Colour vašoj koži daje zdravi, svježi i prirodni izgled.

Svojstva:

  • obrazima pruža zdravu boju
  • stvara prirodno rumenilo

Način upotrebe:
Nanesite na obraze pomoću širokog kista i razmažite okolo.

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon True Colour5