AvonPur Blanca Essence toaletna voda za žene

Avon Pur Blanca Essence toaletna voda za žene
Avon Pur Blanca Essence toaletna voda za žene
50 ml
131,90kn

Kod: AVO08919 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 29. 09. 2021.

Opis Avon Pur Blanca Essence
Sastav

Bezvremenski klasik koji odaje počast prirodnoj ljepoti, ženstvenosti i eleganciji. Ženska toaletna voda Avon Pur Blanca Essence brzo će postati neizostavan dio vaše osobnosti.

  • cvjetni miris
  • miris drveća
  • za romantičnu ženu
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Sadržaj
cvijet tiare, gardenija, drvo kašmira
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Pur Blanca Essence