Ashleigh & Burwood London Grey Speckle poklon set

Ashleigh & Burwood London Grey Speckle poklon set
Ashleigh & Burwood London Grey Speckle poklon set
poklon set

Kod: ABL07971 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

lampa 11 x 8 cm + punjenje 250 ml + lijevak

White Velvet

Opis parfema Ashleigh & Burwood London Grey Speckle
Sastav

Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Grey Speckle je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima.

Svojstva:

  • možete ju ostaviti i bez nadzora
  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca
  • Mirisom oplemenjuje cijeli prostor
  • miris drveća

Način upotrebe:
Punjenje za katalitičku svjetiljku je uključeno. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.

Sastav

Sadržaj
sandalovina, orhideja, jasmin
Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
drvenasti

Ocjena Ashleigh & Burwood London Grey Speckle