Artdeco Sharpener for Wooden Pencilsšiljilo za kozmetičke olovke

Artdeco Sharpener for Wooden Pencils šiljilo za kozmetičke olovke
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils šiljilo za kozmetičke olovke
For Wooden Pencils
23,40kn

Kod: ART2254 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 08. 2020.

Opis proizvoda Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Šiljilo Artdeco Sharpener for Wooden Pencils će u tren oka promijeniti tupi vrh olovke u oštar vrh zahvaljujući kojem će vaša šminka biti precizna i savršena.

Svojstva:

  • sprječava lomljenje kozmetičke olovke
  • ima veoma oštru oštricu

Način upotrebe:
Ubacite olovku u otvor šiljila, nježno je okrećite u jednom smjeru do tražene oštrine. Nakon što olovku izvadite iz šiljila izbacite suvišni otpad. Šiljilo je samo za kozmetička pomagala.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Sharpener for Wooden Pencils