Artdeco Sharpener for Wooden Pencils šiljilo za kozmetičke olovke

1×
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils šiljilo za kozmetičke olovke
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils šiljilo za kozmetičke olovke
Preporučena maloprodajna cijena
26,00kn

Uštedite 28%
For Wooden Pencils
18,55kn

Kod: ART2254 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 07. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 07. 2021.

Opis Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Šiljilo Artdeco Sharpener for Wooden Pencils će u tren oka promijeniti tupi vrh olovke u oštar vrh zahvaljujući kojem će vaša šminka biti precizna i savršena.

Svojstva:

  • sprječava lomljenje kozmetičke olovke
  • ima veoma oštru oštricu

Način upotrebe:
Ubacite olovku u otvor šiljila, nježno je okrećite u jednom smjeru do tražene oštrine. Nakon što olovku izvadite iz šiljila izbacite suvišni otpad. Šiljilo je samo za kozmetička pomagala.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Sharpener for Wooden Pencils1