Artdeco False Eyelashes

ljepilo za umjetne trepavice

Artdeco False Eyelashes ljepilo za umjetne trepavice
Artdeco False Eyelashes ljepilo za umjetne trepavice
Artdeco False Eyelashes ljepilo za umjetne trepavice
5 ml
44,24kn

Kod: ART2300 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 18. 12. 2018.
Artdeco False Eyelashes
5 ml | 44,24kn

Opis kozmetike Artdeco False Eyelashes

Proizvod Artdeco False Eyelashes će istaći vaš pogled i naglasit će ljepotu očiju.

Svojstva:

  • pomaže u preciznom i jednostavnom pričvršćivanju umjetnih trepavica
  • visoka transparentnost – ne vidi se na očima
  • proizvod je vodootporan

Način upotrebe:
Nanesite manju količinu ljepila na bazu umjetnih trepavica koje ste odabrali, nalijepite ih na gornji pokretni kapak najbliže korijenu vlastitih trepavica.

O brandu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.