Artdeco Adhesive for Lashesprozirno ljepilo za umjetne trepavice

Artdeco Adhesive for Lashes prozirno ljepilo za umjetne trepavice
Artdeco Adhesive for Lashes prozirno ljepilo za umjetne trepavice
Preporučena maloprodajna cijena
75,00kn

Uštedite 31%
5 ml
51,76kn

Kod: ART2300 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 14. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 18. 08. 2020.

Opis proizvoda Artdeco Adhesive for Lashes

Proizvod Artdeco Adhesive for Lashes će istaći vaš pogled i naglasit će ljepotu očiju.

Svojstva:

  • pomaže u preciznom i jednostavnom pričvršćivanju umjetnih trepavica
  • visoka transparentnost – ne vidi se na očima
  • proizvod je vodootporan

Način upotrebe:
Nanesite manju količinu ljepila na bazu umjetnih trepavica koje ste odabrali, nalijepite ih na gornji pokretni kapak najbliže korijenu vlastitih trepavica.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Adhesive for Lashes