Opis proizvoda Artdeco Eyeshadow Matt
Osobine

Sjenila za oči Artdeco Eyeshadow Matt omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.

Svojstva:

  • mat tekstura
  • prirodnih je boja
  • lako se razmazuje

Način upotrebe:
Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.

Osobine

Nijansa
crna
Efekt
mat

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Eyeshadow Matt