Preskočite na glavni sadržaj

Parfemi Annick Goutal

O brandu Annick Goutal

Niche parfemi Annick Goutal su jedinstveni i vizionarski poput svoje osnivačice. Brandu je posudila ne samo ime, već i svoj jedinstveni talent – osjećaj za mirise koji je prerastao u cjeloživotnu strast. 

Annick Goutal je zapravo trebala postati pijanistica. Nakon višegodišnjeg studija glazbe se ipak svojoj naizgled neizbježnoj sudbini buntovnički suprotstavila. Prekretnica je bila 1977.godina i susret s proizvođačem parfema Henrijem Sorsanom. U kreiranju mirisa je zapravo pronašla svoj istinski smisao.

Već 1980. godine tržištu je predstavljen prvi parfem osobne izrade, Annick Goutal Eau d’Hadrien. Slijedilo je otvaranje kuće parfema u mjestu Saint Germain, što je definitivno potvrdilo da je rođena nova zvijezda među niche parfemima. Kreacije Annick Goutal počele su pisati novo poglavlje u francuskoj proizvodnji parfema.

Na cjeloživotno djelo Annick veoma uspješno nadovezala se njena kći, pa tako i vi danas možete zaviriti u magični svijet vječno prisutnih mirisa prepunih prirodne uzvišenosti, emocija i kreativnosti.

cijeli tekst sakriti tekst