Preskočite na glavni sadržaj

GOUTAL

O brandu GOUTAL

Niche parfemski brend GOUTAL, koji je do 2022. bio poznat kao Annick Goutal, jedinstven je i vizionarski kao i sama njegova osnivačica. Ona je brendu dala ne samo ime, već i svoj izniman talent – ​osjećaj za miris koji je postao doživotna strast.

Annick Goutal je zapravo trebala postati pijanistica. Nakon višegodišnjeg studija glazbe se ipak svojoj naizgled neizbježnoj sudbini buntovnički suprotstavila. Prekretnica je bila 1977.godina i susret s proizvođačem parfema Henrijem Sorsanom. U kreiranju mirisa je zapravo pronašla svoj istinski smisao.

Prvi parfem vlastite kreacije GOUTAL Eau d'Hadrien, lansiran je na tržište još 1980. godine. Uslijedilo je otvaranje parfemske kuće u Saint-Germainu, čime je definitivno potvrđeno da je nova zvijezda među niche mirisima rođena. Parfemi GOUTAL počeli su pisati novo poglavlje u francuskoj parfumeriji.

Na cjeloživotno djelo Annick veoma uspješno nadovezala se njena kći, pa tako i vi danas možete zaviriti u magični svijet vječno prisutnih mirisa prepunih prirodne uzvišenosti, emocija i kreativnosti.

cijeli tekst sakriti tekst