Ulje za sunčanje

Najprodavaniji

Otkrijte najbolja ulja za sunčanje

Zablistajte uz prekrasnu preplanulu kožu! Ulje za sunčanje lako se razmazuje, savršeno će vas zaštititi od štetnog UV zračenja i pomoći će vam da postignete još ljepši preplanuli ten!

Kako odabrati ulje za sunčanje?

Želite dobiti prekrasnu preplanulu boju, ali bez rizika? Otkrijte koje je ulje za sunčanje najbolje za vas. Sve što trebate je znati fototip svoje kože, prema kojemu ćete lako odabrati odgovarajući SPF. Općenito je pravilo da što je koža svjetlija, to SPF treba biti veći.

SPF 50+

  • Fototip I: imate vrlo svijetlu kožu, crvenu kosu i pjege, gotovo uvijek izgorite.
  • Fototip II: imate blijedu kožu, svijetlu kosu, pjege, sunčate se dok ne pocrvenite i često izgorite.

SPF 20+

  • Fototip III: imate svjetlosmeđu put, smeđu do tamnosmeđu kosu, lako potamnite.
  • Fototip IV: imate tamnu kožu, vrlo tamnu kosu, gotovo nikad ne izgorite.

SPF 10+

  • Fototip V: imate vrlo tamnu boju kože, tamnu ili crnu kosu, lako potamnite i gotovo nikad ne izgorite.
  • Fototip VI: imate kožu i kosu tamne boje. Koža vam praktički nikad ne izgori.

Različite vrste ulja za sunčanje

Ako teže dobivate boju, isprobajte posebno ulje za sunčanje s beta-karotenom! Želite li maksimalnu zaštitu od sunčevih zraka, možete biti sigurni da će vam u tome pomoći suho ulje za sunčanje s SPF 50. A za što lakše nanošenje odaberite ulje za sunčanje u spreju.

Suho ulje za sunčanje

Ne volite onaj osjećaj masnoće nakon mazanja uljem? Suho ulje za sunčanje odlično se upija te se, zahvaljujući baršunasto glatkoj strukturi, ne masti, zbog čega je također prikladno i za upotrebu na kosi!

Ulje za održavanje preplanulog tena

Čeznete za savršenom preplanulom bojom kao kad ste na moru? Isprobajte ulje za sunčanje s beta-karotenom ili ulje za brže tamnjenje. Ti proizvodi potiču prirodni proces tamnjenja i pojačavaju intenzitet preplanulosti. Bakreni ten potrajat će vam mjesecima!