Preskočite na glavni sadržaj

TONI & GUY

O brendu TONI&GUY

Želite promijeniti svoju frizuru i razlikovati se od ostalih, ili jednostavno želite samo najbolju kozmetiku za svoju kosu? Kozmetika TONI&GUY daje vam mnogo više. Isprobajte jedan od najpoznatijih frizerskih brendova svih vremena.

Na samom početku povijesti brenda nalazi se jedan mali frizerski salon, koji su prije više od 50 godina u Londonu osnovala braća Toni i Guy Mascolo. Danas, mreža frizerskih salona s njihovim imenom broji više od 500 podružnica diljem svijeta. Proizvode Toni and Guy koristi veliki broj profesionalaca, a svoje mjesto imaju i u modnoj industriji budući da su 2010. godine postali službeni sponzor nagrade British Fashion Awards.

Zahvaljujući brendu TONI&GUY uvijek ćete imati frizuru kakvu želite. Osim šampona, regeneratora i maski za svaki tip kose, ovaj brend nudi i proizvode za savršeni styling. Isprobajte sjajilo za kosu s parfemom, ili sprej za styling s morskom solju. Specijalna linija za muškarce nudi pastu za oblikovanje s mat učinkom, ulje za mekšu dlaku brade i vosak za brkove, proizvod bez kojeg se danas ne može.

cijeli tekst sakriti tekst