St.Tropez Prep & Maintainaplikator za kremu za samotamnjenje

3×
St.Tropez Prep & Maintain aplikator za kremu za samotamnjenje
St.Tropez Prep & Maintain aplikator za kremu za samotamnjenje
aplikator za kremu za samotamnjenje

Kod: STZ01852 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Uz kupnju iznad 300 kn možete odabrati u svojoj košarici jednu od omiljenih MEDIBLANC pasta za zube.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Opis proizvoda St.Tropez Prep & Maintain

Sada možete koristiti kremu za samotamnjenje i sačuvati svoje ruke savršeno čistima uz pomoć aplikatora za kremu za samotamnjenje St.Tropez Prep & Maintain. Njime možete ravnomjerno nanijeti kremu za samotamnjenje i ugodno izmasirati svoju kožu. Spojite na taj način ugodno s korisnim i pretvorite nanošenje kreme u svoj omiljeni ritual.

Karakteristike:

  • omogućuje ravnomjerno nanošenje preparata za samotamnjenje
  • sprječava stvaranje neuglednih mrlja na koži
  • štiti ruke od nepoželjnog kontakta s bojom
  • za višekratnu upotrebu

Način upotrebe:
Nanesite kremu za samotamnjenje na aplikator i ravnomjerno je razmažite po koži. Provjerite je li sloj svugdje jednak i pazite da ne propustite neko područje na tijelu.

O brendu St.Tropez

Kozmetika St.Tropez se već niz godina ubraja u apsolutan vrh na području preparata za samotamnjenje i omiljena je po cijelom svijetu. Uporabom preparata St. Tropez dostići ćete prirodan izgled preplanulosti.

Svi preparati za samotamnjenje su ugodnog mirisa i osiguravaju brzo i sigurno tamnjenje tijekom par trenutaka. Vaša koža će nakon nanošenja biti nježna, svježa i predivno obojana u prirodnu zlatnosmeđu nijansu.

Luksuzni proizvodi branda St. Tropez ostavljaju kožu preplanulom svuda podjednako i atraktivno. Probajte i vi tamnjenje kojim se uz veliko zadovoljstvo hvale poznate ličnosti po cijelom svijetu!

Ocjena St.Tropez Prep & Maintain