St. Moriz Self Tanningpjena za brzo samotamnjenje

2×
St. Moriz Self Tanning pjena za brzo samotamnjenje
St. Moriz Self Tanning pjena za brzo samotamnjenje
200 ml

Kod: TMO1878 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis proizvoda St. Moriz Self Tanning
Osobine

Brza preplanulost bez čekanja? S pjenom za samotamnjenje St. Moriz Self Tanning postići ćete blago osunčan ten već 1 sat od nanošenja. A za zaista tamnu preplanulost trebat će mu samo 3 sata. Samo o vama ovisi koji intenzitet preplanulosti ćete odabrati.

Prozračna tekstura pjene se lako razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja tragove na koži. Uživajte u prekrasno osunčanom tenu u bilo koje doba godine, zahvaljujući pjeni za samotamnjenje St. Moriz Self Tanning!

Karakteristike:

  • pruža brzu preplanulost za samo 1 - 3 sata
  • omogućava jednostavnu kontrolu intenziteta preplanulosti
  • ne ostavlja mrlje i pruge na koži
  • lako se razmazuje i brzo se suši
  • hidratizira kožu
  • vrlo je postojana

Sastav:

  • mlijeko masline - koži daje vlažnost
  • vitamin E – antioksidans, hidratizira kožu

Način upotrebe:
Prije upotrebe dobro protresite pa malu količinu pjene nanesite na rukavicu za nanošenje (nije dio pakiranja). Počnite s listovima i nastavite prema gore nježnim kružnim pokretima, sve dok ne prekrijete cijelo tijelo. Koljena i laktove savijte, kako ne bi došlo do stvaranja pruga. Na kraju, ostatkom pjene s rukavice prijeđite po nadlanicama, prstima i gornjem dijelu stopala.

Za laganu preplanulost ostavite pjenu da djeluje 1 sat, za srednju 2 sata, a za intenzivnu 3 sata. Tijekom navedenog vremena izbjegavajte dodir s vodom i nanošenje drugih proizvoda. Proizvod isperite mlakom vodom bez korištenja sapuna, gela za tuširanje ili šampona.

Notino savjet:
Za postizanje profesionalnog izgleda preplanulosti, 24 sata prije nanošenja napravite piling tijela. Isušena područja na koži poput peta i laktova njegujte hidratantnom kremom.

Osobine

Tekstura
pjena
Tip kože
za sve tipove kože

Ocjena St. Moriz Self Tanning