Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Blacktoaletna voda za muškarce

5×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black toaletna voda za muškarce
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black toaletna voda za muškarce
100 ml

Kod: SAF0007 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black
Sastav

Bez obzira spremate li se na svečanost ili vas čeka običan radni dan, muška toaletna voda Salvatore Ferragamo F by Ferragamo učinit će svaki vaš trenutak posebnim.

  • orijentalni, drvenasti miris
  • mirisnu kompoziciju kreirao je Thierry Wasser
  • idealna je za svaku priliku

Sastav mirisa
Jeste li znali koliko je fantastična kombinacija sočne jabuke, aromatične lavande, senzualne kože, jantara i labdanuma? Niste, zar ne? Saznat ćete kad pomirišete ovaj miris, čijim srcem dominiraju jabuka i lavanda, a bazom note jantara i kože. Zahvaljujući izuzetnoj postojanosti, u njemu ćete uživati zaista dugo.

Priča o mirisu
Mirisnu kompoziciju kreirao je priznati parfumer Olivier Polge. Od lansiranja 2007., osvaja obožavatelje diljem svijeta. Elegantan flakon svojom jednostavnošću zaokružuje opći dojam parfema.

Sastav

Sadržaj
tonka grah, korijander, drvo, ljekovita lavanda, papar, jantar
Vrsta mirisa
začinski

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black5