Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Blacktoaletna voda za muškarce

2×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black toaletna voda za muškarce
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black toaletna voda za muškarce
Akcija
515,00kn

Uštedite 66%
100 ml
175,00kn

Kod: SAF0007 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 21. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 23. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black
Sastav

Toaletna voda Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black omotat će vas u svoj elegantni veo te će tako postati neizostavni dio vaše osobnosti.

  • aromatični miris
  • za modernog, samouvjerenog muškarca
  • prije svega za hladnije vrijeme

Sastav

Sadržaj
tonka grah, korijander, drvo, ljekovita lavanda, papar, jantar
Vrsta mirisa
začinski

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black