Preskočite na glavni sadržaj

Parks London

Parks London

Proizvodi engleskog branda Parks London pravi su izbor ako želite ispuniti svoj dom mirisom i stvoriti u njemu ugodnu atmosferu. U njihovom asortimanu pronaći ćete 100 % prirodne svijeće, raspršivače mirisa i sprejeve za dom.

 

Osnivanjem obiteljske tvrtke Parks London 1989. Carol Symons počela je ostvarivati svoj san. Otvorila je malu trgovinu s darovnim programom i svijećama. Ručno rađene svijeće sa 100 % prirodnim voskom bile su jedinstvena pojava na tržištu, a Carolina predanost radu s prirodnim voskom i nabava sirovina iz održivih izvora nešto do tad neviđeno.

Svijeće Parks London ponose se sastavom s najboljim mirisnim mješavinama i tehnologijom Coreless Cleanburn® zahvaljujući kojoj zadržavaju jednako intenzivan miris sve dok ne izgore. Zahvaljujući izvanredno čistom gorenju, možete uživati u svojem omiljenom mirisu znajući da ne sadrži nikakve štetne tvari. Isprobajte svijeće ili bezalkoholne raspršivače mirisa Parks London i stvorite u svojem domu ugodnu, opuštajuću atmosferu za jedinstvene trenutke mira. 

cijeli tekst sakriti tekst