Mugler Auraparfemska voda za žene

2×
Mugler Aura parfemska voda za žene
Mugler Aura parfemska voda za žene
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
495,00kn

Uštedite 63%
30 ml
185,00kn

Kod: THM04486 | Dostupno
1
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 26. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 28. 10. 2020.

Opis parfema Mugler Aura
Sastav

Dopustite da vas osvoji priča o traženju autentičnosti u kojoj ste glavni lik vi, mjesto radnje je najdublji dio vašeg srca, a pripovjedač ženska parfemska voda Mugler Aura. U ovaj će se parfem zaljubiti sve žene koje se usuđuju slijediti svoje instinkte.

  • senzualan cvjetno-drvenasti miris za žene koje vole život
  • idealan za svakodnevno nošenje
  • lansiran 2017.

Sastav mirisa
Snažne uvodne note pripadaju slatkom bergamotu obogaćenom hrskavom pikantnošću nezamjenjivih listova rabarbare. Potom se mirisnoj kompoziciji pridružuju note ylang-ylanga, narančinog cvijeta i zeleni tonovi koje je u srcu ovog moćnog mirisa u jedno svezala tiger lijana. Dubina i toplina ove parfemske vode dolaze iz baze sastavljene od drvenastih nota i vanilije.

Priča o mirisu
O instinktu i njegovoj intuitivnoj moći četiri su parfumera ispričala priču ovog senzualnog mirisa koji na simboličan način predstavlja životinjska i botanička kraljevstva. Mugler Aura poziva žene da slijede svoje instinkte.

Parfem Mugler Aura svojim oblikom podsjeća na srce koje kuca. Smaragdnozelena boja simbolizira dubinu, magiju, optimizam, život, ali i sreću - sreću skrivenu u srcu.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, list rabarbare
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
zeleni tonovi, ylang-ylang, cvijet naranče, tiger liana
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
sandalovina, drvene note, drvo ambera, bourbon vanilija
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Aura2