Opis proizvoda Max Factor Facefinity
Osobine

Najprije nanosite primer, potom puder, a na kraju još korektorom dodatno prekrivate nesavršenosti? Uštedite vrijeme! Puder 3 u 1 Max Factor Facefinity je jedinstvena kombinacija primera, pudera i korektora u jednom proizvodu. Za samo nekoliko sekundi osigurat će vam besprijekoran izgled i savršeno ujednačen ten.

  • kombinacija 3 proizvoda u 1
  • primer hidratizira kožu i produljuje postojanost pudera
  • puder omogućava ujednačen ton i savršen izgled kože
  • korektor pruža viši stupanj prekrivanja nesavršenosti na točno određenom području  

Način upotrebe:
Puder nanesite kistom, pjenastim aplikatorom ili prstima na lice i temeljito ga razmazujte sve dok se posve ne stopi s kožom. Za postizanje višeg stupnja prekrivanja, nanesite po potrebi u više slojeva. Prije upotrebe lagano protresite bočicu.

Osobine

Tekstura
fluid
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Stupanj prekrivanja
Srednje
Zaštita od sunca
sa SPF
Nijanse pudera
fair

O brendu Max Factor

Kozmetika Max Factor pripada najblistavijim zvijezdama na području make-upa. Povijest branda seže od početka 20. stoljeća i reklamni slogan „šminka filmskih zvijezda“ se poziva na zlatno doba Hollywooda i priču o povijesti branda. U to vrijeme se u svijetu filma u vezi make-upa pojavljivalo jedino ime.

Max Factor je bio vizionarski make-up artist ruskog porijekla koji se 1914. preselio u Los Angeles kako bi bio bliže filmskoj industriji koja je tada bila u svojim začecima. Ondje je otvorio trgovinu sa šminkom i glumci su ubrzo počeli dolaziti po savjet kako izgledati na platnu što bolje, dok su vizažisti nestrpljivo čekali nove proizvode. Međutim, Max Factor je vjerovao da čarolija make-upa treba biti dostupna svim ženama i stoga je prvi put u povijesti učinio da šminka bude dostupna širokoj javnosti.

Tijekom više od 100 godina svog postojanja, brand je predstavio niz legendarnih proizvoda. Sasvim prvi je bio spomenuti Max Factor make-up za filmska platna ili zlatni prašak za kosu. Zadnjih godina je brand proslavila prije svega maskara Max Factor 2000 Calorie i Max Factor ruž za usne Lipfinity s dugotrajnim učinkom.

Ocjena Max Factor Facefinity