Max Factor Facefinity All Day Flawless dugotrajni puder SPF 20

44×
Max Factor Facefinity All Day Flawless dugotrajni puder SPF 20
Max Factor Facefinity All Day Flawless dugotrajni puder SPF 20

Opis Max Factor Facefinity All Day Flawless
Osobine

Najprije nanosite primer, potom puder, a na kraju još korektorom dodatno prekrivate nesavršenosti? Uštedite vrijeme! Puder 3 u 1 Max Factor Facefinity je jedinstvena kombinacija primera, pudera i korektora u jednom proizvodu. Za samo nekoliko sekundi osigurat će vam besprijekoran izgled i savršeno ujednačen ten.

  • kombinacija 3 proizvoda u 1
  • primer hidratizira kožu i produljuje postojanost pudera
  • puder omogućava ujednačen ton i savršen izgled kože
  • korektor pruža viši stupanj prekrivanja nesavršenosti na točno određenom području  

Način upotrebe:
Puder nanesite kistom, pjenastim aplikatorom ili prstima na lice i temeljito ga razmazujte sve dok se posve ne stopi s kožom. Za postizanje višeg stupnja prekrivanja, nanesite po potrebi u više slojeva. Prije upotrebe lagano protresite bočicu.

Osobine

Tekstura
fluid
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Stupanj prekrivanja
Srednje
Zaštita od sunca
sa SPF
Nijanse pudera
fair

O brendu Max Factor

Kozmetika Max Factor pripada najblistavijim zvijezdama na području make-upa. Povijest branda seže od početka 20. stoljeća i reklamni slogan „šminka filmskih zvijezda“ se poziva na zlatno doba Hollywooda i priču o povijesti branda. U to vrijeme se u svijetu filma u vezi make-upa pojavljivalo jedino ime.

Max Factor je bio vizionarski make-up artist poljskog porijekla koji se 1914. preselio u Los Angeles kako bi bio bliže filmskoj industriji koja je tada bila u svojim začecima. Ondje je otvorio trgovinu sa šminkom i glumci su ubrzo počeli dolaziti po savjet kako izgledati na platnu što bolje, dok su vizažisti nestrpljivo čekali nove proizvode. Međutim, Max Factor je vjerovao da čarolija make-upa treba biti dostupna svim ženama i stoga je prvi put u povijesti učinio da šminka bude dostupna širokoj javnosti.

Tijekom više od 100 godina svog postojanja, brand je predstavio niz legendarnih proizvoda. Sasvim prvi je bio spomenuti Max Factor make-up za filmska platna ili zlatni prašak za kosu. Zadnjih godina je brand proslavila prije svega maskara Max Factor 2000 Calorie i Max Factor ruž za usne Lipfinity s dugotrajnim učinkom.

Ocjena Max Factor Facefinity All Day Flawless44