Max FactorCreme Bronzer bronzer

Max Factor Creme Bronzer bronzer
Max Factor Creme Bronzer bronzer
nijansa 10 Bronze 3 g

Kod: MXF1933 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Max Factor Creme Bronzer

Max Factor Creme Bronzer sadrži brončane mineralne pigmente za prirodan, suncem okupan izgled tijekom cijele godine. Zahvaljujući kremastoj strukturi lako se razmazuje i zadržava na koži.

Karakteristike:

  • licu pruža blistav i prirodno preplanuli izgled
  • jednostavno se nanosi i može se nanositi u slojevima
  • lako se stapa s puderom

Sastav:

  • blagi mineralni pigmenti – u trenu ozare lice

Način upotrebe:
Nanesite bronzer na obraze pomoću širokog kista te ga dobro razmažite.

O brendu Max Factor

Kozmetika Max Factor pripada najblistavijim zvijezdama na području make-upa. Povijest branda seže od početka 20. stoljeća i reklamni slogan „šminka filmskih zvijezda“ se poziva na zlatno doba Hollywooda i priču o povijesti branda. U to vrijeme se u svijetu filma u vezi make-upa pojavljivalo jedino ime.

Max Factor je bio vizionarski make-up artist poljskog porijekla koji se 1914. preselio u Los Angeles kako bi bio bliže filmskoj industriji koja je tada bila u svojim začecima. Ondje je otvorio trgovinu sa šminkom i glumci su ubrzo počeli dolaziti po savjet kako izgledati na platnu što bolje, dok su vizažisti nestrpljivo čekali nove proizvode. Međutim, Max Factor je vjerovao da čarolija make-upa treba biti dostupna svim ženama i stoga je prvi put u povijesti učinio da šminka bude dostupna širokoj javnosti.

Tijekom više od 100 godina svog postojanja, brand je predstavio niz legendarnih proizvoda. Sasvim prvi je bio spomenuti Max Factor make-up za filmska platna ili zlatni prašak za kosu. Zadnjih godina je brand proslavila prije svega maskara Max Factor 2000 Calorie i Max Factor ruž za usne Lipfinity s dugotrajnim učinkom.

Ocjena Max Factor Creme Bronzer