L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara

56×
L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara
L’Oréal Paris Telescopic False Lash maskara
nijansa Magnetic Black 9 ml
56,43kn

Kod: LOR0535 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis L’Oréal Paris Telescopic False Lash
Osobine

Maskara L’Oréal Paris Telescopic trepavicama pruža božanstvenu duljinu, te tako savršeno naglašava vaš pogled. Četkica je teleskopska i specijalno oblikovana, te jamči ravnomjerno nanošenje boje i maksimalni učinak bez neželjenog slijepljivanja.

Svojstva:

  • trepavice su savršeno odijeljene i naglašene
  • trepavicama daje zavodljivost i ekstra duljinu
  • četkica nanosi boju ravnomjerno i bez lijepljenja
  • trepavice ostaju produljene tijekom cijeloga dana

Način upotrebe:
Četkicu prislonite na korijen trepavica i povucite nagore. Maskaru nanesite na gornje i donje trepavice.

Osobine

Nijansa
crna
Tip maskare
za produljenje

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Telescopic False Lash56