L’Oréal Paris Paradise Extatickozmetički set I. za žene

L’Oréal Paris Paradise Extatic kozmetički set I. za žene
L’Oréal Paris Paradise Extatic kozmetički set I. za žene

Kod: LOR05741 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Paradise Extatic maskara za produženje trepavica za veći volumen 6,4 ml + Color Riche 552 Rubis Folies lak za nokte nijansa 13,5 ml

Poklon za vas
Kupite L’Oréal Paris proizvode iznad 295 kn, u košaricu upišite kod 25lorhr i ostvarit ćete 25 % popusta. Na poklon ćete dobiti i kozmetički set (kremu za lice od 50 ml i micelarnu vodu od 200 ml).
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
  • Opis proizvoda
  • O brendu
  • Ocjena

Opis proizvoda L’Oréal Paris Paradise Extatic
Osobine

Svojstva:

Način upotrebe:

Osobine

Tip seta
Poklon set
Boja
crna
Tip maskare
za volumen, za produljenje

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Paradise Extatic