Preskočite na glavni sadržaj

Korloff

Korloff

Luksuz koji možete osjetiti - Korloff je francuski brend za izradu nakita koji proizvodi luksuzne nakite, satove, gumbe za manžete, luksuzne olovke i, posljednje ali ne manje važno niche parfeme.

 

Kuća nakita Korloff ima znamenitu povijest, povezanu s tajanstvenim 200-karatnim sirovim crnim dijamantom, najvećim na svijetu. Prema legendi, ovaj izniman dragulj pripadao je aristokratskoj ruskoj obitelji Korloff-Sapojnikoff, koja ga je prenosila s koljena na koljeno kao talisman prije nego što je napustila Rusiju 1917.  Korloff parfemi u svojim odvažnim mirisnim kompozicijama pojačavaju i produžuju blijeđenje emocija koje izazivaju luksuzne nakite ovog Branda. Spoj su luksuza, senzualnosti i provokativnosti, a prije svega su razrađene do posljednjeg detalja. 

Vrijedi spomenuti Korloff Gold, Korloff Lady žensku parfemsku vodu ili kultnu Korloff Korlove. Naravno, na svoje će doći i muškarci. Otkrijte mirisni dragulj u obliku Korloff In White toaletne vode ili se zaljubite u mušku parfemsku vodu Korloff Pour Homme. Prepustite se neobičnim mirisnim kompozicijama i počastite se ovim luksuznim mirisnim draguljima.

cijeli tekst sakriti tekst