Kérastase Genesis

Čak 88 % žena diljem svijeta bori se s opadanjem kose. Stoga je brend Kérastase odlučio pronaći novo, revolucionarno rješenje ovog problema. Stručnjaci s područja dermatologije, nutricionizma i njege kose udružili su svoje znanje i osmislili dvojaki akcijski plan za sve tipove kose prema uzrocima njezina opadanja i lomljenja.

cijeli tekst sakriti tekst

TANKA KOSA

Tanka kosa je sklona gubitku otpornosti i čvrstoće pa može biti izuzetno krhka i sklona opadanju. Tretman za tanku kosu Genesis nudi idealno rješenje u obliku nježne, ali učinkovite njege.

Saznaj više

cijeli tekst sakriti tekst

JAKA KOSA

Budući da je jaka kosa otporna na vanjske utjecaje, vrlo je lako početi zanemarivati njezine potrebe. Gusta i snažna kosa također treba posebnu njegu koja će ojačati vlasi i zaštititi ih od lomljenja.

Saznaj više

cijeli tekst sakriti tekst

MASNO VLASIŠTE I SUHI VRHOVI

Zdravlje korijena je vrlo važno za rast i vitalnost kose. Proizvodi iz linije Genesis su pogodni i za kosu koja se brzo masti. Nježno odstranjuju nataloženi sebum, istovremeno vodeći računa o odgovarajućoj hidrataciji kose.

Saznaj više

cijeli tekst sakriti tekst

U razvoju linije proizvoda Genesis sudjelovala je savjetnica za prehranu dr. Megan Rossi, specijalist za njegu kose David Lucas i dermatologinja Laura Scott.

cijeli tekst sakriti tekst