GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilictoaletna voda uniseks

GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic toaletna voda uniseks
GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic toaletna voda uniseks
125 ml

Kod: GUR1127 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Sastav

Kada se spoje slatka mandarina i aromatičan bosiljak, rezultat je sjajna kombinacija koja unosi malo radosti u svaki dan. Uniseks toaletna voda Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic skriva svježinu kolonjske vode i postojanost parfema Guerlain.

Poput ostalih parfema iz kolekcije Aqua Allegoria, i ova se toaletna voda skriva u luksuznom flakonu, čiji se dizajn poziva na čuveni flakon s motivom pčela iz 1853., a važnu ulogu u njenoj mirisnoj kompoziciji ima „zeleno zlato Kalabrije“, odnosno bergamot.

  • aromatičan citrusni parfem s notama mandarine i bosiljka
  • iz kolekcije Aqua Allegoria, koja veliča prirodne ljepote
  • uniseks parfem za žene i muškarce

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti sočan limun, mandarinu i naranču. Zatim se razvija crni ribiz, bosiljak i cvijet naranče. Baza parfema, koja se najduže zadržava na koži, sastoji se od drva cedra i slasnog zelenog čaja.

Priča o mirisu
Toaletna voda Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic, koja je svjetlo dana ugledala 2020., dio je kolekcije svježih parfema Aqua Allegoria iz 1999., koja odaje počast prirodnim ljepotama i utjelovljuje sretne trenutke. Za cijelu kolekciju parfema karakteristični su flakoni sa zlatnim detaljem koji simboliziraju saće.

Notino savjet
Kombinirajte toaletnu vodu Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic s nekim od parfema iz iste kolekcije – Bergamote Calabria, Passiflora, Rosa Rossa, Flora Cherrysia, Orange Soleia, Ginger, Piccante ili Coconut Fizz. Stvorite tako jedinstven i unikatan parfem, koji će postati vaš osobni mirisni potpis.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina, naranča, limun
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
cvijet naranče, bosiljak, crni ribiz
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
drvo cedra, zeleni čaj
Vrsta mirisa
citrusni, aromatična

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Aqua Allegoria Mandarine Basilic