Gucci Rush 2

toaletna voda za žene 50 ml

5×
Gucci Rush 2 toaletna voda za žene 50 ml
Gucci Rush 2 toaletna voda za žene 50 ml
Besplatna dostava
50 ml
391,90kn

Kod: GUC0120 | Više od 20 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 08. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 08. 2019.
Gucci Rush 2
50 ml | 391,90kn

Opis parfema Gucci Rush 2

Toaletna voda Gucci Rush 2 savršen je i moderan miris zahvaljujući kojem ćete dobiti nezamjenjivu karizmu i lako doći do svojih ciljeva.

  • cvjetno-drvenasti miris
  • za modernu samouvjerenu ženu
  • za dan, posebice za toplije vrijeme

Sastav

Glava
drvo, đurđica, narcis
Srce
frezija, gardenija, ruža
Baza
crni ribiz, hrast, mošus
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Gucci

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Ocjena Gucci Rush 2

Dodati novu recenziju

5.0
5 ocjena
5
izgled bočice
postojanost mirisa
intenzitet
ukupni dojam