Gucci Rush 2, toaletna voda za žene 50 ml | notino.hr

Gucci Rush 2

toaletna voda za žene 50 ml

Gucci Rush 2 toaletna voda za žene 50 ml
Gucci Rush 2 toaletna voda za žene 50 ml
Gucci Rush 2 toaletna voda za žene 50 ml
Akcija
575,00kn
Sniženje 46%
50 ml
309,00kn

Kod: GUC0120 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
nedjelja, 19. 08. 2018.

Sastav

Baza
crni ribiz, hrast, mošus
Glava
drvo, đurđica, narcis
Srce
frezija, gardenija, ruža
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brandu Gucci

Iza nastanka branda Gucci stajao je 1921. godine nenametljivi muškarac imena Guccio Gucci koji je osnovao trgovinu s dodacima od kože za jahanje na konjima. Vjerojatno mu tada nije palo na pamet da je upravo dao ime legendi koja će jednom osvojiti svijet.

Njegovi potomci su prodaju modnih dodataka razvili toliko da su njihove klijentice bile i najsjajnije zvijezde tadašnjeg vremena poput Audrey Hepburn, Jackie Kennedy ili Grace Kelly. Izvorno mala talijanska tvrtka je tako postala gigant diljem svijeta. Brand Gucci je svoju ponudu i dalje polako širio i predstavio je, na primjer, satove, sunčane naočale, odjeću, kozmetiku i također parfeme.

Godine 1993. brand je prešao u ruke tvrtke Investcorp, jedan od kreativnih ravnatelja je postao poznati Tom Ford. Kasnije je povjeren modnoj kreatorci Fridi Giannini i opet se grije na suncu slave. Po viziji aktualnog autorskog direktora Alessandra Michelea je brand Gucci nanovo definirao luksuz 21. stoljeća i učvrstio je svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.

Menu