Givenchy toaletna voda za muškarce

Givenchy Pí toaletna voda za muškarce
Givenchy Pí toaletna voda za muškarce
Akcija
100 ml
479,00kn

Kod: GIV0125 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 02. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 04. 12. 2020.

Opis parfema Givenchy Pí
Sastav

π, odnosno pi. Šesnaesto slovo grčke abecede, 3,14, ali i drvenasti orijentalni parfem po mjeri osvajača koji neprestano traže nova uzbuđenja. Pi u sebi skriva snagu drvenastih nota i senzualnost benzoina koji će savršeno istaknuti vašu karizmu.

  • drvenasti orijentalni parfem
  • za muškarce koji nadilaze svoja ograničenja
  • lansiran 1998

Sastav mirisa
Uvod mirisne kompozicije pripada mandarini i borovim iglicama. U srcu je infinium, a u bazi, koja će se najdulje zadržati na vašoj koži, egzotični ironwood i kristali benzoina.

Priča o mirisu
Parfem Givenchy Pi kreirao je Alberto Morillas 1998. Originalan flakon sa znakom pi dizajnirao je Serge Manseau.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
bor
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
benzoin
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Pí