GivenchyIrresistible toaletna voda za žene

Givenchy Irresistible toaletna voda za žene
Givenchy Irresistible toaletna voda za žene
80 ml
748,00kn

Dostupno | Kod: GIV08988
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 19. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 19. 01. 2022.

Opustite se, neka stvari idu svojim tokom, a vi uživajte u stvaranju novih veza s ljudima oko vas, ali i sa samom sobom. Ženska toaletna voda Givenchy Irresistible dat će vam energiju koja vam je za to potrebna. Prihvatite njezin izazov i uživajte u svakom trenutku, a najviše ćete uživati ako u potpunosti budete to što jeste.

  • cvjetni mošusni miris s drvenastim notama
  • u prekrasnom prizmatičnom flakonu čistih linija
  • zaštitno lice parfema je britanski top model Fran Summers

Sastav mirisa
Ženski šarm ovog parfema primijetit ćete od prvog trenutka zahvaljujući notama crnog ribiza i bijelog čaja. Ubrzo potom u prvi plan stupaju cvjetne note perunike i ruže. Donje note, koje će se pojaviti posljednje i ostati najdulje s vama, imaju drvenast i čist karakter zahvaljujući cedru i bijelom mošusu.

Priča o mirisu
Parfem Givenchy Irresistible je živahan, temperamentan i autentičan poput žene za koju je stvoren. „Zapleši s nama!“ – to je izazov koji stavlja pred vas, pozivajući vas na opuštanje i uživanje u osjećaju savršene sreće. Svaka kap ovog prozračnog mirisa u sebi nosi koncentrat čiste zavodljivosti.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bijeli čaj, crni ribiz
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
korijen perunike, ruža
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
virdžinijski cedar, mošus
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni, mošusni

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.