Givenchy Irresistible toaletna voda za žene

Givenchy Irresistible toaletna voda za žene
Givenchy Irresistible toaletna voda za žene
Novo
80 ml
734,00kn

Kod: GIV08988 | Dostupno
1
Poklon za vas
Odaberite torbu za plažu ili staklenu bocu za vodu u košarici uz kupnju iznad 300 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
četvrtak 29. 07. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 02. 08. 2021.

Opis Givenchy Irresistible
Sastav

Opustite se, neka stvari idu svojim tokom, a vi uživajte u stvaranju novih veza s ljudima oko vas, ali i sa samom sobom. Ženska toaletna voda Givenchy Irresistible dat će vam energiju koja vam je za to potrebna. Prihvatite njezin izazov i uživajte u svakom trenutku, a najviše ćete uživati ako u potpunosti budete to što jeste.

  • cvjetni mošusni miris s drvenastim notama
  • u prekrasnom prizmatičnom flakonu čistih linija
  • zaštitno lice parfema je britanski top model Fran Summers

Sastav mirisa
Ženski šarm ovog parfema primijetit ćete od prvog trenutka zahvaljujući notama crnog ribiza i bijelog čaja. Ubrzo potom u prvi plan stupaju cvjetne note perunike i ruže. Donje note, koje će se pojaviti posljednje i ostati najdulje s vama, imaju drvenast i čist karakter zahvaljujući cedru i bijelom mošusu.

Priča o mirisu
Parfem Givenchy Irresistible je živahan, temperamentan i autentičan poput žene za koju je stvoren. „Zapleši s nama!“ – to je izazov koji stavlja pred vas, pozivajući vas na opuštanje i uživanje u osjećaju savršene sreće. Svaka kap ovog prozračnog mirisa u sebi nosi koncentrat čiste zavodljivosti.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bijeli čaj, crni ribiz
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
korijen perunike, ruža
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, virdžinijski cedar
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni, mošusni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Irresistible