Preskočite na glavni sadržaj

Eyeko

Eyeko

Specijalist za savršenu šminku očiju - ovo je britanski kozmetički brend Eyeko. Kao lider u šminkanju očiju, nudi široki portfelj maskara, eyelinera i sjenila ili proizvoda za podešavanje obrva. Filozofija brenda je želja da se osnaži žensko samopouzdanje i omogući svim ženama da se osjećaju izvrsno kroz niz inovativnih proizvoda, s kojima će svaka od nas zaigrano dočarati neodoljivo našminkane „mačje oči“ ili savršeno razdvojiti i uvijati trepavice. 

Brend Eyeko osnovali su 1999. Nina Leykind i njezin suprug Max, inspirirani ženskim idolima 1960-ih, kada su glavni prim na području šminkanja igrale upravo savršeno istaknute oči. Ikone poput Twiggy, Audrey Hepburn, Francoise Hardy, Sophie Loren, Brigitte Bardot i Jane Birkin postale su Nini uzori i inspiracija. 2011. brend se fokusirao na proizvodnju maskara te nudi maskare u kompresibilnim tubama kako bi spriječio njihovo isušivanje.

Eyeko je poznat po svojim inovativnim, visokokvalitetnim maskarama, tekućim eyelinerima i gelovima za obrve te je jedan od kultnih brendova brojnih urednika, vizažista i influencera diljem svijeta. Među poznatim ambasadorima je Alexa Chung, bivša Eyeko kreativna savjetnica.

Istaknite svoj pogled i budite neodoljivi. Ikonična maskara Eyeko Black Magic Mascara ili maskara za volumen i uvijanje trepavica Eyeko Lash Alert Mascara svakako vrijede isprobati. Gel za obrve Eyeko Brow Gel podešava nemirne obrve, a Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner pomoći će vam nacrtati savršenu liniju. 

cijeli tekst sakriti tekst