Preskočite na glavni sadržaj

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

Talijanska modna kuća Ermenegildo Zegna nosi ime svojeg osnivača, koji se proslavio luksuznim muškim odijelima od najkvalitetnijih tkanina.

Povijest branda počela se pisati u talijanskom Triveru 1910. Osnovao ga je Ermenegildo Zegna, koji je htio utemeljiti tvrtku koja će izrađivati najljepše tkanine na svijetu. Za njega je kvaliteta uvijek bila na prvom mjestu, a odmah iza nje slijedila je briga za zaposlenike i zaštitu okoliša. Njegovi se nasljednici drže ovih prioriteta i dan-danas. 1980. godine otvoren je prvi butik Ermenegildo Zegna u Parizu, a ubrzo potom uslijedili su butici u Londonu i Milanu. Danas ovaj talijanski brand ima više od 500 trgovina diljem svijeta.

Prvi parfem Ermenegildo Zegna ugledao je svjetlo dana 1992. Brand danas u svojem portfelju ima nekoliko desetaka muških parfema. Svakako isprobajte toaletnu vodu Ermenegildo Zegna Uomo s aromatičnim i drvenastim notama, nezamjenjivi parfem s drvom agara Ermenegildo Zegna Indonesian Oud ili Ermenegildo Zegna njegu poslije brijanja.

cijeli tekst sakriti tekst