Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

Talijanska modna kuća Ermenegildo Zegna nosi ime svojeg osnivača, koji se proslavio luksuznim muškim odijelima od najkvalitetnijih tkanina.

Povijest branda počela se pisati u talijanskom Triveru 1910. Osnovao ga je Ermenegildo Zegna, koji je htio utemeljiti tvrtku koja će izrađivati najljepše tkanine na svijetu. Za njega je kvaliteta uvijek bila na prvom mjestu, a odmah iza nje slijedila je briga za zaposlenike i zaštitu okoliša. Njegovi se nasljednici drže ovih prioriteta i dan-danas. 1980. godine otvoren je prvi butik Ermenegildo Zegna u Parizu, a ubrzo potom uslijedili su butici u Londonu i Milanu. Danas ovaj talijanski brand ima više od 500 trgovina diljem svijeta.

Prvi parfem Ermenegildo Zegna ugledao je svjetlo dana 1992. Brand danas u svojem portfelju ima nekoliko desetaka muških parfema. Svakako isprobajte toaletnu vodu Ermenegildo Zegna Uomo s aromatičnim i drvenastim notama, nezamjenjivi parfem s drvom agara Ermenegildo Zegna Indonesian Oud ili Ermenegildo Zegna njegu poslije brijanja.

cijeli tekst sakriti tekst