Preskočite na glavni sadržaj

DIOR FOREVER, LEGENDARNI ČISTI1 PUDER

Dior Forever je čisti1 tekući puder za savršeni završni učinak, s 24-satnim2 trajanjem . Sastavljen od 86 %3 cvjetne osnove za njegu kože, vidljivo transformira kožu i čini je ljepšom iz dana u dan. Za besprijekoran ten usvojite rutinu Dior Forever s podlogom za šminku i korektorom Dior Forever Skin Correct.

DIOR FOREVER ZA BLISTAVU KOŽU, SAVRŠENI VISOKI SJAJ KOŽE PUDER KOJI PRUŽA 24-SATNU HIDRATACIJU

Dior Forever Skin Glow otkriva visokosavršeni sjaj kože tijekom cijelog dana zahvaljujući učinku zadržavanja vode. Tekstura kože je zaglađena, pore su pročišćene, a ten ujednačen. Njegova tehnologija dugotrajnog nošenja osigurava završni učinak postojanih boja šminke u trajanju od 24 sata,2 čak i u vrućim ili vlažnim uvjetima.

24 SATA2 POTPUNOG SAVRŠENSTVA FOREVER MAT PUDER BEZ PRESLIKAVANJA

Dior Forever puder je koji koži pruža 24-satni2 mat završni učinak bez preslikavanja i učinkovitu kontrolu masnog sjaja kože: vidljivo matirana, koža je zaglađena, bez masnog sjaja. Glatka koža, bez pora, iz dana u dan sve ljepša.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, BEZ PRESLIKAVANJA, 24-SATNO4 TRAJANJE VISOKE RAZINE PREKRIVANJA ČISTI1 KOREKTOR

Kako bi usavršio rutinu Forever, Dior je ponovno kreirao svoj legendarni dugotrajni kremasti korektor s visokom razinom prekrivanja u hidratantnoj verziji koja je sada otporna na preslikavanje, sa 96 %5 sastojaka prirodnog podrijetla.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL, NOVE POTPUNO SAVRŠENE OSNOVE ZA ŠMINKU

Otkrijte osnovu za šminku Dior Forever Veil u dva završna učinka: mat baršunasti i sjajni za pripremu tena prije nanošenja pudera i pružanje trajnog savršenstva. Dior Forever Glow Veil jamči vam 24-satnu6 prekrivenu kožu uz hidratantni, sjajni završni učinak na koži. Dior Forever Velvet Veil za 24-satni7 mat završni učinak i efekt zamagljivanja.