Dermacol Black Amber & Patchouli parfemska voda uniseks

Dermacol Black Amber & Patchouli parfemska voda uniseks
Dermacol Black Amber & Patchouli parfemska voda uniseks
50 ml

Kod: DER2414 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Dermacol Black Amber & Patchouli
Sastav

Otkrijte parfem koji izmiče svim normama, a pritom vješto naglašava vašu osobnost. Uniseks parfemska voda Dermacol Black Amber & Patchouli je upravo onaj parfem koji ističe vašu originalnost.

  • voćni miris
  • drvenasti miris
  • citrusni miris
  • za žene i muškarce
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Sadržaj
agrumi, bergamot, crni jantar, pačuli
Vrsta mirisa
citrusni, drveni

O brendu Dermacol

Češka kozmetika Dermacol već više od pola stoljeća brine o ljepoti žena. Nastala je u praškim filmskim studijima kada su stručnjaci za filmski make-up udružili snage s dermatolozima iz Zavoda za medicinsku kozmetiku u Pragu. Zajedno su stvorili prekrivajući puder Dermacol, ne samo za filmska platna, nego i za svakodnevnu primjenu.

Dermacol Make-Up Cover nastao je kao jedan od prvih pudera na svijetu i ubrzo je postao veliki hit koji se probio čak i do Hollywooda. U 90-tim godinama kozmetika Dermacol se odvojila od filmskih studija i tako je nastao samostalan i još uvijek izvorni češki brand koji je simbol ljepote za brojne generacije žena.

Proizvodi Dermacol su postali uspješni i izvan granice Češke. Danas ga možete naći u više od 60 zemalja svijeta. U posljednjih nekoliko godina i muškarci su počeli otkrivati proizvode za njegu za koje je Dermacol predstavio svoju prvu cjelovitu liniju.

Ocjena Dermacol Black Amber & Patchouli