Dermacol Black Amber & Patchouliparfemska voda uniseks

Dermacol Black Amber & Patchouli parfemska voda uniseks
Dermacol Black Amber & Patchouli parfemska voda uniseks
50 ml

Kod: DER2414 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Dermacol Black Amber & Patchouli
Sastav

Uniseks parfemska voda Dermacol Black Amber & Patchouli savršen je miris za sve nezavisne žene i muškarce koji žive prema svojim pravilima.

  • voćni miris
  • miris drveća
  • miris citrusa
  • uniseks miris – za muškarce i za žene
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Sadržaj
bergamot, pačuli, agrumi, crni jantar
Vrsta mirisa
citrusni, drveni

O brendu Dermacol

Češka kozmetika Dermacol već više od pola stoljeća brine o ljepoti žena. Nastala je u praškim filmskim studijima kada su stručnjaci za filmski make-up udružili snage s dermatolozima iz Zavoda za medicinsku kozmetiku u Pragu. Zajedno su stvorili prekrivajući puder Dermacol, ne samo za filmska platna, nego i za svakodnevnu primjenu.

Dermacol Make-Up Cover nastao je kao jedan od prvih pudera na svijetu i ubrzo je postao veliki hit koji se probio čak i do Hollywooda. U 90-tim godinama kozmetika Dermacol se odvojila od filmskih studija i tako je nastao samostalan i još uvijek izvorni češki brand koji je simbol ljepote za brojne generacije žena.

Proizvodi Dermacol su postali uspješni i izvan granice Češke. Danas ga možete naći u više od 60 zemalja svijeta. U posljednjih nekoliko godina i muškarci su počeli otkrivati proizvode za njegu za koje je Dermacol predstavio svoju prvu cjelovitu liniju.

Ocjena Dermacol Black Amber & Patchouli