Preskočite na glavni sadržaj

Christophe Robin

Christophe Robin

Kad kosa postigne svoj puni potencijal, počnu se događati čarobne stvari. Upravo zato francuski brand Christophe Robin nastoji otkriti ono najbolje u svakom tipu kose. Ugodne teksture i mirisi proizvoda ovog branda koji će razmaziti vaša osjetila čine svakodnevnu njegu kose jedinstvenim iskustvom. Christophe Robin utjelovljenje je pariškog luksuza i kozmetike za kosu koja jamči trenutne, ali dugotrajne rezultate.

 

Najpoznatije svjetske manekenke, kojima je tijekom 1990-ih bojio kosu za bezbrojne kampanje i modne revije, prve su mogle uživati u životu u cijeloj paleti boja zahvaljujući vještinama frizera i kolorista Christophea Robina. Brand Christophe Robin službeno je osnovan 1999., kada su se počeli prodavati prvi proizvodi za njegu kose, a kultna maska za obnavljanje kose s opuncijom ugledala je svjetlo dana 2012. Piling za čišćenje Christophe Robin Scrub with Sea Salt, koji vraća ravnotežu osjetljivom vlasištu, postao je svjetski bestseler 2013.

Isprobajte i vi luksuznu kozmetiku za kosu s visokokoncentriranim i istovremeno blagim sastavom. Svi šamponi Christophe Robin savršeno će oprati vašu kosu, pri čemu vam neće izblijediti boju. Ne propustite ni popularni eksfolijacijski šampon Christophe Robin Scalp Scrub with Sea Salt. A onima koji traže nježniju alternativu trajnoj boji kose sigurno će se svidjeti gel za toniranje Christophe Robin Temporary Color Gel, koji će prekriti vaše sijede, no moći ćete ga postupno isprati.

cijeli tekst sakriti tekst