Biolage

O brendu Biolage

Profesionalna po prirodi. Nepatvorena iz uvjerenja. Takva je kozmetika za kosu Biolage, koja u svojim proizvodima koristi biljne sastojke i bogato iskustvo majstora frizera. Proizvodi Biolage se ističu svojom učinkovitošću, odličnim rezultatima i izuzetnom nježnošću prema kosi. 

 

U pozadini priče o nastanku brenda Biolage stoji Arnie Miller, koji je 1990. poželio iskoristiti snagu prirode za njegu i zaštitu kose. Vrijednosti koje definiraju brend su, prije svega, vjera u prirodnost, održivost, autentičnost i zdravlje. Veliki naglasak stavljaju na korištenje prirodnih materijala i zaštitu okoliša. 

Biorazgradiv sastav i još više prirodnih sastojaka u bočicama od recikliranog materijala nude proizvodi iz linije Biolage R.A.W. - real, authentic, wholesome. Savršen su izbor za sve one koji vjeruju da se briga o okolišu i savršena kosa međusobno ne isključuju.

Osim proizvoda iz linije Biolage R.A.W., kupci obožavaju i šampon Biolage  Essentials VolumeBloom, koji daje volumen i najtanjoj kosi, regenerator Biolage Essentials HydraSource, koji savršeno hrani kosu, te liniju proizvoda Biolage Keratindose za osjetljivu kosu.

cijeli tekst sakriti tekst

Preporučujemo