Skip to main content

ARTDECOPerfect Color hranjivi ruž za usne

4×
ARTDECO Perfect Color hranjivi ruž za usne
ARTDECO Perfect Color hranjivi ruž za usne

Ruž za usne Artdeco Perfect Color Lipstick pružit će vašim usnama intenzivnu boju i osjećaj baršunaste mekoće u koji ćete se odmah zaljubiti.

Karakteristike:

  • daje usnama dugotrajnu intenzivnu boju
  • ugodna, kremasta i baršunasto meka tekstura
  • hrani i hidratizira usne
  • otmjena metalna kutijica – štiti od oštećenja i utjecaja topline

Sastav:

  • vitamin E – hrani usne te ih štiti od vanjskih utjecaja i gubitka hidratacije

Način upotrebe:
Ruž nanesite kistom ili izravno na usne.

Osobine

Nijansa
bordo
Efekt
satenski

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.