Artdeco High Precision Liquid Linertekući eyelineri

1×
Artdeco Liquid Liner High Precision tekući eyelineri
Artdeco Liquid Liner High Precision tekući eyelineri
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
135,00kn

Uštedite 41%
240.03 Brown 4 g
79,30kn

Kod: ART1525 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 20. 07. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 22. 07. 2020.

Opis proizvoda Artdeco High Precision Liquid Liner
Osobine

Bilo da se odlučite za dramatičan ili za elegantan izgled, tekući tuš Artdeco High Precision Liquid Liner će vam uvijek pružiti precizan rezultat. Jedinstvena high-tech četkica s vrlo tankim i fleksibilnim vrhom osigurava jednostavno i savršeno nanošenje iz prvog pokušaja.

Karakteristike:

  • omogućuje intenzivno i dugotrajno naglašavanje očiju
  • brzo se suši i ima nježno sjajnu teksturu
  • ugljenocrni pigmenti osiguravaju iznimno bogatu boju
  • ima high-tech četkicu izrađenu od najfinijih vlakana

Način upotrebe:
Duž linije trepavica povucite crtu od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom. Hoće li crta biti tanka ili debela, ovisi samo o vama i vašim željama.

Osobine

Nijansa
crna
Tekstura
fluid

Napisali smo o Artdeco High Precision Liquid Liner
Članci

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco High Precision Liquid Liner