Artdeco Fixing Powder Castertransparentni puder

Artdeco Fixing Powder Caster transparentni puder
Artdeco Fixing Powder Caster transparentni puder
4930 10 g
59,00kn

Kod: ART2257 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 14. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 18. 08. 2020.

Opis proizvoda Artdeco Fixing Powder Caster

Upoznajte novu zvijezdu vaše kozmetičke torbice. Transparentni puder Artdeco Fixing Powder u pakiranju sa sitom savršeno fiksira puder, korektor, primer, pa čak i ruž za usne, čineći ih otpornijima i produžujući njihovu trajnost.

Karakteristike:

  • pruža dugotrajno i vodootporno fiksiranje šminke
  • učinkovito upija višak masnoće iz šminke i s kože
  • ne ostavlja mrlje na licu i ne ističe suha područja
  • čini kožu nježnom i mekom na dodir i pogled
  • fino je mljeven i ima svestranu primjenu

Način upotrebe:
Za iznimno jako fiksiranje, nakon nanošenja pudera i korektora, na lice nanesite deblji sloj pudera za fiksiranje. Nakon 5 – 10 minuta kistom ili spužvicom pažljivo uklonite višak. Za normalno fiksiranje i za fiksiranje ruža dovoljna je manja količina pudera.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Fixing Powder Caster