Al Haramain Friday parfemska voda za žene

Al Haramain Friday parfemska voda za žene
Al Haramain Friday parfemska voda za žene
15 ml

Kod: AHR0081 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Al Haramain Friday
Sastav

Ženska parfemska voda Al Haramain Friday u sebi nosi opasnost od razvoja ovisnosti koje se nećete htjeti odreći. Osvojit će vas već prvog dana, a svakog sljedećeg će vas iznova uvjeriti da definitivno zaslužuje svoje mjesto na vašem toaletnom stoliću.

  • voćni miris
  • fougère miris
  • orijentalni miris
  • za dinamične osobe s karakteristikama vođe
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Sadržaj
začini, mošus, zeleni tonovi, ljekovita lavanda, cvjetni tonovi, agrumi, jantar, limun, bergamot
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Al Haramain

Parfemi Al Haramain su egzotični, romantični, čulni i provokativni. Brand Al Haramain je osnovan 1970. godine u najsvetijem gradu islama – saudijskoarabijskoj Mekki. Međutim, nešto kasnije su se preselili u Dubai. Al Haramain rado kombinira tradicionalne arapske i moderne mirise. Veoma slavni su, prije svega, postali proizvodi čiji glavni sastojak je dragocjeno drvo agar. Ništa manje važne su i razne cvjetno-začinske kompozicije. U bogatoj ponudi Al Haramain, svatko će pronaći nešto za sebe bez obzira na godine ili spol!

Al Haramain se, kako sami kažu, trudi dosegnuti savršenstvo. U njihovom razvoju sudjeluju vodeći stručnjaci iz raznih struka, zahvaljujući čemu se mogu pohvaliti ne samo vrhunskom kvalitetom, već i dugotrajnošću. Isprobajte ih, nećete se razočarati.

Ocjena Al Haramain Friday